keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Kaksi lyhtyä ja tunnelmointia

Värkkäsin paperista pari lyhtyä ja halusin niihin ehdottomasti valon. Jätin molemmista pohjan pois ja törkkäsin lyhdyt sähkötuikun päälle. Avot!  Siinä ne ovat! Ja valokin väreilee, kuin oikea kynttilä olisi sisällä. Jopa mieskin tuli näitä katsomaan ja ihastelemaan.

Olen huomannut, että kaikissa tekemisissä työ yleensä neuvoo tekijäänsä. Ja kun asiat alkavat luistaa, syntyy ketjureaktio, kuin itsestään. Niin nytkin. Kyllähän näille lyhdyille oli pakko saada aikaan jonkinlainen talvilavastus. Meillä on vielä joulujuttuja esillä, joten oli helppo sommitella Fannylle ja Kiralle tunnelmatuokio lyhtyjen äärelle.
Haluan näillä talvitunnelmakuvilla toivottaa teille oikein leppoisaa loppuviikkoa. Kevättä kohti ollaan menossa, ja päivätkin ovat jo himpun verran pitempiä.

3 kommenttia:

  1. Voi kun hienot kuvat! Kyllä nyt ulkoilla kelpaa, kun on noin hyvät vehkeet. Kelkkakin on tosi kaunis.

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! Tarkenisipa mennä ulos oikein aitoon elementtiin kuvaamaan! Kyllä minä vielä... Muut lapset ovat edelleen ilman ulkokamppeita, joten minikutomista riittää. Mukavaa päivää sinulle ja läheisillesi! Aurinkokin paistaa, ja meri on vissiin jo tuhdissa jäässä.

    VastaaPoista
  3. Hei Kristiina ja ihana nukkekodin väki! Olipa maailman ihanin yllätys odottamassa postilaatikossa: korttti minulle ja kirjekuori neideille! Kirje on seikkaillut ilmeisesti toista kuukautta pitkin maita ja mantuja, kun osoitteenikin on kerran vaihtuntut. Onpa ihanaa, että harrastus on taas aktiivisena! Tästä inspiroituneena yritän saada itsekin blogipostauksen aikaiseksi, ensimmäisen sitten pariin vuoteen.... Pysytään kuulolla! Terveisiä kaikille!

    VastaaPoista