sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Jotain uutta uuteen...


Vanha blogini seurasi ainoastaan puuhastelua nukkekodin parissa. Nyt kerron välillä myös muista harrastuksistani, ikonimaalauksesta, käsitöistä ja kaikenlaisista näpertelyistä, mitä nyt milloinkin keksin. 

Ikonimaalausta olen harrastanut jo vuosia, ja kuulun "Suomen Ikonimaalarit ry:n jäsenistöön. Kutominen on enemmän kausiluontoista. Usein syksyisin iskee kaamea kutomisvimma. 

Nukkekoti- ja ikonimaalausharrastukset ovat molemmat tarkkaavaisuutta ja aikaa vieviä, joten kun toista tekee, toinen jää vähemmälle huomiolle. Samaan aikaan molempia ei oikein minulle sovi. Sitäpaitsi blogin puuttuminen on osiltaan vaikuttanunut siihen, että Rauhaniemen puuhat ovat tuntuneet jotenkin "yksinäisiltä". Kaipaan yhteyksiä muihin harrastajiin, heidän neuvojaan ja kommenttejaan.

Moni teistä tutuista Rauhaniemessä kävijöistä on ilokseni edelleen mukana tässä harrastuksessa. Toivotan teidät taas virtuaalikaffelle Rauhaniemeen!

Anna on kiivennyt ruokasalin tuolille. Hiukset, essu, mekko ja kengät (nahasta) itse tehdyt. Nukke Taru Astikaisen käsityötä.
Ester ja Anna karkaamassa ulos puolipukeissa. Myssyt, villatakit ja -sukat
 jouulahja Kurjenpolven  Virpiltä. Luuta Väinölän Marian tekemä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti