sunnuntai 26. elokuuta 2012

Uusi blogi

 

Anna ja Ester ruokasalin erkkerissä. Tuolilla olevat nuket, ruukkukasvi ja pitsiverhot tehnyt Virpi Kurjenpolvesta. Annan  ja Esterin vaatteet, hiukset, herätyskello ja nukke itse tehdyt. Nallen huovutti Hanna.

Olga ja tytöt leipomispuuhissa.
Rauhaniemen perhe on muuttamassa pikkuhiljaa uuteen osoitteeseen, tänne. Vuodatuksessa rakentelin rakkaudella nukkekotiani vuosien ajan. Se työ  vaan meni valitettavasti osittain hukkaan,  koska Vuodatus  kadotti valtavan määrän kuvia kuvapalvelimeltaan sähkökatkoksen vuoksi. Asia harmitti niin, etten nyt muutamaan vuoteen ole ajatellutkaan uuden blogin rakentelua (aloittelin kyllä 2012, mutta  asia tyssähti motivaation puutteeseen  heti alkuunsa), enkä juuri ole miniatyyrejä tehnyt - mitä nyt välillä kurkistanut Rauhaniemen seinien sisäpuolelle haistellen sen ihanaa tuoksua (minulle erilaisista tuoksuista tulvahtaa mieleen muistoja eletystä elämästä). Olen yrittänyt pelastaa vanhasta blogistani sen, mitä pelastettavissa on, mutta esimerkiksi kaikkien teidän ihanat ja kannustavat kommenttinne jäivät Vuodatuksen blogiin.
Tulen siirtämään tänne osan entisestä, jotta Rauhaniemen historia olisi tässä mukana. Katsotaan, miten näiden sivujen teko etenee. Laitan julkiseksi vasta sitten, kun kokonaisuus alkaa hahmottua sellaiseksi, kuin haluan.

 

3 kommenttia:

 1. Ajattelin mainita vielä, että tämän kirjoituksen ylin kuva ei jostain syystä näy minulla ollenkaan, mutta voihan se johtua minunkin koneestani. Täällä on niin kaunista, että vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin itsellänikin tänään saman ongelman: jostakin syystä pari kuvaa oli kadonnut. Pää kuumana täällä tutkin, muokkaan ja varmaan sähläänkin tämän Bloggerini kanssa, joka osittain toimii toisin, kuin Vuodatus. Laitoin kuvat uudelleen, joten nyt näkyy minulla normaalisti. Entä sinulla? Kun saan sivustoni perusasiat mieleisiksi, tulen sinunkin ihanaan taloosi fiilistelemään oikein ajan kanssa. -Kristiina

   Poista
  2. No nyt näkyy! Juu, se kestää aina tovin tottua uuteen systeemiin, mutta tosi hyvältä näyttää.

   Poista