perjantai 22. lokakuuta 2021

 Täällä ollaan taas!

Iloista syksyä 2021 kaikille! Paljon on  sattunut vuosien varrella, niin iloisia asioita, kuin surujakin, aivan kuten meidän ihmisten elämässäkin yleensä tapahtuu. Nukketaloissa asuvilla on sentään ainainen sunnuntai. 

Vaikka aikaa, vuosiakin, saattaa vierähtää, ettei Rauhaniemessä mitään tapahdu, ei se tarkoita sitä, että olisin sen jättänyt oman onnensa nojaan. Rakentelen sitä edelleen eläkepäivieni ratoksi, aina silloin, kuin innostus ja inspiraatio iskevät.

Uusin työvaihe talossa on ollut julkisivusaneeraus. Kauan se olikin odottanut ehostusta, joten olen sitä maalannut ja listoittanut, laittanut savupiiput paikoilleen jne. Talo oli alkujaan sellainen englantilaistyyppinen (sieltä sen aikoinaan ostinkin talopakettina), ja halusin siihen enemmän vanhaa pohjoismaista, nikkarityyppistä ulkonäköä - sen, minkä siihen ylipäätään nyt pystyin tekemään.  Kuvat kertovat enemmän.


Talo julkisivusaneerauksen jälkeen. Kuva on puhelimella otettu, joten kaikki koristelistat eivät näy selvästi. Vasemmanpuoleinen savupiippu on edellisen koiramme "herkuttelun" jäljiltä.       


 

Sisäänkäynti. Kaari-ikkunassa lasiväreillä maalatut "ikkunaruudut".

 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti