sunnuntai 23. syyskuuta 2018

Vanhaa materiaalia

Hei!

Tarkoitus on vähitellen siirtää vanhasta Vuodatuksen blogistani kuvia ja valikoiden vähän tekstiäkin tänne, jotta kaikki olisi saman "katon" alla. Vuodatushan tuhosi runsaasti ihmisten kuvamateriaalia ongelmiensa vuoksi, mikä oli varsin harmittavaista. Siksi minäki siirryin Bloggeriin.
Eli Rauhaniemen elämää ja rakentelua matkan varrelta vuodesta 2007 lähtien. Kovin on hitaasti tämä projekti edistynyt, mutta se ei minua haittaa. Niin saa ollakin. Välillä on pitkiäkin taukoja, sitten taas  tullaan takaisin ja rysäytetään kunnolla jälleen jotain uutta ja kivaa. Yleensä, kun täällä on hiljaista, ikonimaalauskausi on meneillään.

7.12.2007
Nyt on sininen kristallikruunu ruokasalin katossa toistamiseen. Laitoin siihen ensin yhden kynttilälampun sisään, mutta tuntui vähän liian hailakalta valolta. Emman innoittamana otin kruunun irti ja laitoin sisään vielä toisen samanlaisen kynttilälampun.  Ensin tietysti kokeilin, että se toimii. Ei syttynyt valoa ennen kuin  sitä johtoa vähän heiluttelin. Laitoin sen siis toiseksi valolähteeksi kruunuun siinä uskossa, että se toimisi  kuitenkin. Pitkän ja kovan uurastuksen jälkeen jännityksellä sytytin valot. Suureksi harmikseni reistaileva kynttilälamppu ei palanut. Kyllä harmitti, ja päätin, etten enää irrota toista kertaa kruunua katosta. Siinäpä saa nyt olla yhdellä valolla. Täytyy laittaa lisävaloja muulla tavalla. Minulla on ollut noiden kynttilälamppujen kanssa tosi huono onni. Opin nyt, että aina kannattaa testata valot heti, kun on ne ostanut. Tässä muutama kuva. Tämä kruunu on tehty aidoista kristalleista, paitsi nuo sininet tikarihelmet ovat lasia. Kauniistihan nuo kristallit heijastavat sateenkaaren värejä seinälle.

1115360.jpg   1115358.jpg

Vielä kuva vähän tyhjyyttään ammottavasta ruokasalista. Yritän siitä tehdä tähän hätään jouluhuonetta haalimalla kasaan sekalaista huonekalua, mitä nyt minulta tällä hetkellä löytyy. Vähän kolkkoahan tuolla on, kun seinät ammottavat tyhjyyttään, mutta kyllä tähän silti on jotain jouluntaikaa syntynyt, kun pikku-Esteriä noin hyvin nukuttaa hämyisessä huuoneessa. ..

1115406.jpg
EDIT: Nyt menivät lapsoset sekaisin. Ei siellä Ester nukkua nössöta, vaan pikku-Sofia.

2 kommenttia:

  1. Lighting for me is always a challenge fraught with frustration, so I feel your pain! The lights look amazing, and in the room, so lovely!

    VastaaPoista